NannyDirekt

 

Marie NannyDirekt

Marie

Fakta om Marie

Utbildning Barnskötarexamen, autismspektrum störning, HLR, ADHD, Aspberger, ledsagning för synskadade, mulle ledare.
Erfarenhet BB, Barn intensiv, Förskola, Fritidshem, Fritidsgård, Dagbarnvårdare, Gruppbostad för intellektuellt funktionsnedsatta, Personlig assistent, God man, Enhetsadministratör, Cirkel ledare, Studieorganisatör, Ledsagare/avlösare.
Körkort Nej
Max antal barn 5
Matlagning Mycket bra
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 0 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Engelska
Husdjursallergi Nej
Specialkunskap Goda kunskaper i natur, sömnad ,matlagning/bakning. Tycker om att vara utomhus, gillar att läsa sagor/böcker, sjunga, barnramsor, pyssla och måla mm. Jag är lugn, gladlynt, har ett stort tålamod och är en obotlig optimist.

Videopresentation

Karta

Marie är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Marie under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Marie hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.