NannyDirekt

 

Sara NannyDirekt

Sara

Fakta om Sara

Utbildning Jag studerade till grafisk design i Malaysia. Det var en högskoleutbildning och där lärde jag mig rita, måla, fotografera och designa.
Erfarenhet Jag jobbade som privatlärare till barn i 9-14 års ålder och sedan erbjöd en studierektor mig en provanställning som förskollärare på engelska. I Sverige hade jag jobbat som barnskötare samt husmor på en förskola i Helsingborg. Tog ofta hand om barn i åldrarna 1-3 år. Har varit volontär med både Röda Korset och Rädda Barnen, då brukade jag vara mycket med barn i olika ålder och hjälpa de med läxor. Jag har sedan ett tag tillbaka jobbat som värd med barn och ungdomar på Dunkers kulturhus. Jag pluggar även svenska och ska sedan utbilda mig till socionom eller förskollärare på universitetet.
Körkort Nej
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Arabiska
Barnets lägsta ålder 6 mån
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Engelska och svenska
Husdjursallergi Ja
NattNanny Nej
EventNanny Nej
Specialkunskap Kreativa lekar, rita/måla, läxhjälp

Videopresentation

Karta

Sara är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Sara under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Sara hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.