NannyDirekt

 

Meghan NannyDirekt

Meghan

Fakta om Meghan

Utbildning Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteendevetenskap Söderslättsgymnasiet, Trelleborg, 08/2013 - 06/2016 Cambridge English Certificate - Advanced English Lunds folkhögskola
Erfarenhet Förskolelärare Körsbärsgården Skegrie, Trelleborgs kommun Praktik Hjälptränare i konståkning/balett Trelleborgs konståkningsklubb, för barn mellan 3-7år Många barn inom släkten, där av mycket erfarenhet av barnpassning.
Körkort Ja
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål svenska
Barnets lägsta ålder 0 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk svenska, engelska
Husdjursallergi nej
NattNanny Ja
EventNanny Ja
Specialkunskap Gillar musik/att sjunga

Videopresentation

Sagt om Meghan

Det gick väldigt bra! Theo hade gärna velat att Meghan var hos oss varje dag. Redan från det att hon kom kändes det trygg och bekvämt och Theo tyckte om henne redan där. Var lätt och prata med och fick Theo att känna sig säker på att hon var för hans skull! Hade kontakt några gånger under kväll/natt och det kändes bra. Kommer absolut använda nanny direkt igen om det skulle bli aktuellt! Såklart gärna Meghan då!

Caroline

Karta

Meghan är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Meghan under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Meghan hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.