NannyDirekt

 

Sara NannyDirekt

Sara

Fakta om Sara

Utbildning Gymnasieutbildning, estetik och media med inriktning grafisk design och foto. Grundläggande kurser inom militären (flygvapnet). BUP-kurs: Barn med ADHD och ADD. Kurs för akutvård som heter: I väntan på ambulans.
Erfarenhet Jag har erfarenhet av barn med dyslexi eller ADD. Jag har även varit med funktionshindrade barn i en veckas tid och hittat på aktiviteter och varit den som tar hand om dem, detta var via scouternas hand i hand läger.
Körkort Nej
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 0 år
Barnets högsta ålder Ingen gräns
Flytande språk Svenska och engelska
Husdjursallergi Nej
Specialkunskap Mycket kreativ. Städ, ordning och reda.

Videopresentation

Karta

Sara är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Sara under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Sara hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.